Hürriyet, Belsa önünde Bal üreticilerini ziyaret etti

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
24 Ekim 2022 Pazartesi 21:18
Hürriyet, Belsa önünde Bal üreticilerini ziyaret etti

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Bal Günleri kapsamında belediye binası önünde stant açan bal üreticilerini ziyaret etti 

İzmit Belediyesinin yerel üreticileri desteklemek, doğal ve kaliteli ürünleri vatandaşla buluşturmak adına geleneksel olarak düzenlediği Bal Günleri, Belsa Plaza önünde gerçekleştirildi. İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ve Kocaeli İli Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından organize edilen etkinlik kapsamında bal üreticileri 3 gün boyunca ürünlerini satma imkânı buldu. 

HÜRRİYET ÜRETİCİLERLE BULUŞTU

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de stantları ziyaret ederek bal üreticilerine hayırlı satışlar diledi. Kocaeli ili Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hüseyin Yılmaz ve bal üreticileri, kendilerine verdiği desteklerini devam ettiren Başkan Hürriyet’e teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
BALHürriyetBelsa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73