Hürriyet: Emekçinin alın teri üzerinden siyaset olmaz!

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
09 Haziran 2023 Cuma 10:01
Hürriyet: Emekçinin alın teri üzerinden siyaset olmaz!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, EYT tazminatlarının ödenmesi için arazi satışına izin vermeyen AKP’lilere seslenerek, ‘Bu kadar kötülük, bu kadar düşmanlık, bu kadar ayrımcı siyaset olmaz. İşçinin emekçinin alın teri üzerinden hiç olmaz” dedi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet kaynak yaratarak ihtiyaçların giderilmesi gerektiğinin altını çizerek, “Bizim konumuzun özü net. EYT tazminatları ve bunun içinde arazi satışıyla gelir elde etmek. Madem kredi kullanamadık o zaman bunun önünü açacaklar. Bakın hala araç kredilerini bile kullanamadık. Hala biz çırpınıyoruz ama ona rağmen alıyoruz. Tek tek de olsa gelir elde ettikçe alıyoruz. Bu dönem herkes için zor bir dönem. Belediyeler için daha da zor bir dönem. Seçimi de kazandılar, ekonomiyi düzeltsinler. Dolar uçuyor. Her şeye zam geliyor. Bu zamlarla nereye kadar? Bu ekonomik krizle insanlar nereye kadar baş edecek? İşte bu yüzden kaynak yaratmaya ihtiyacımız var. 

“YILLARDIR BABALAR GİBİ SATANLAR…”

Yıllardır babalar gibi satanlar, yıllarca bu kentte arazi bırakmayanlar, 20 yıldır kenti yönetip belediyenin bütün gayrimenkullerini tek tek sorgusuz sualsiz satanlar şimdi biz EYT tazminatı için mecbur kalarak satıyoruz dediğimizde pişkin pişkin gülerek bize hayır diyorlar. Bu yüzsüzlüktür, bu işçiyi düşünmemektir. Tuzları kuru olan arkadaşların siyasi davranışlarıdır. Ben bütün arkadaşları sorumluluğa davet ediyorum. Bu kadar kötülük, bu kadar düşmanlık, bu kadar ayrımcı siyaset olmaz. İşçinin emekçinin alın teri üzerinden hiç olmaz.

Anahtar Kelimeler:
IzmitAkpEYT
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73