Hürriyet, meclis öncesi toplantı yaptı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
03 Nisan 2022 Pazar 14:34
Hürriyet, meclis öncesi toplantı yaptı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 5 Nisan’da yapılacak ilçe meclisi öncesi Millet İttifakı meclis üyeleri ve belediye yönetim ekibiyle bir araya geldi

Vatandaşların daha yaşanılabilir bir kent ve daha kaliteli hizmete ulaşması amacıyla mesaisine ara vermeden devam İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, hafta sonu da mesaiye devam etti. Bugün belediyenin meclis salonunda Millet İttifakı meclis üyeleri, üst yönetim ekibi ve müdürlerle bir araya gelen Başkan Hürriyet, 5 Nisan’da yapılacak olan İzmit Belediye Meclis Toplantısı öncesi, 2021 yılı faaliyetlerini masaya yatırdı. 

BİLGİLENDİRMEDE BULUNDU

Toplantıda Hürriyet, meclis üyeleri ve ekibiyle fikir alışverişinde bulundu. Başkan yardımcıları, koordinatörler ve birim müdürlerinin hazır bulunduğu görüşmede Başkan Hürriyet, 2021 yılı faaliyetleri ve gündemdeki çalışmalar hakkında başkan yardımcıları ve müdürlerle bilgilendirmede bulundu.

Anahtar Kelimeler:
IzmitMeclisHürriyet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73