Hürriyet, sağlık çalışanları ve  kolluk kuvvetlerinin yeni yılını kutladı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, sağlık çalışanları ve kolluk kuvvetlerini ziyaret ederek yeni yılda başarılı görevler diledi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
01 Ocak 2022 Cumartesi 12:10
Hürriyet, sağlık çalışanları ve   kolluk kuvvetlerinin yeni yılını kutladı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 2021 yılının son gününde Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, STK ve Esnaf Masası koordinatörleri Cem Serhat Dayanç ve Eray Bodur ile birlikte Kocaeli Devlet Hastanesi, Özel İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Sağlığı Tıp Merkezi, Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü, Bekirpaşa Polis Merkezi ve Saraybahçe Polis Merkezi’ni ziyaret etti. 

KOLLUK KUVETLERİNE ZİYARET

Kolluk kuvvetlerinin ve sağlık personellerinin yeni yılını kutlayan Başkan Hürriyet, sağlıkla dolu bir yıl geçirmeleri temennisinde bulundu. Başkan Hürriyet ve beraberindeki heyet, Emniyet Asayiş Şube Müdürü Erdal Aydınlık, Saraybahçe Polis Merkezi’nde İzmit İlçe Emniyet Müdürü Erhan Soylu ve Bekirpaşa Polis Merkezi Amiri Komiser Emrah Aydın’ı ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.  

SAĞLIK DOLU BİR YIL

Başkan Hürriyet, Kocaeli Devlet Hastanesi ile Özel İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Sağlığı Tıp Merkezi acil servislerinde görev yapan sağlık personellerini de ziyaret etti. Hürriyet, pandemi döneminin kahramanları olan sağlık çalışanlarına görevlerinde başarılar diledi.

Anahtar Kelimeler:
ZiyaretCHPüye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73