Hürriyet’ten, Milli Eğitim’den sosyal alan talebi 

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Milli Eğitim Bakanlığına tahsisli olan Tavşantepe Mahallesi Hacı Bektaşi Sokak’taki atıl alanı, vatandaşların talebi üzerine sosyal bir yaşam alanına dönüştürmek için İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen’e talepte bulundu 

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
22 Ekim 2021 Cuma 21:48
Hürriyet’ten, Milli Eğitim’den sosyal alan talebi 

İzmit Belediyesi, bir zamanlar düğünlerin, şölenlerin, spor organizasyonlarının düzenlendiği, çocukların oyun oynadığı Tavşantepe Mahallesi Hacı Bektaşi Sokak’taki boş araziyi, yeniden canlandırarak İzmitlilere sosyal alan kazandırmak için İl Milli Eğitim Müdürlüğüne yazılı talepte bulundu. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet de İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen’i ziyaretinde, Tavşantepelilerin sosyal alan beklentilerini ileterek atıl durumdaki alanın İzmit Belediyesi iznine verilmesini talep etti. 

VATANDAŞIN TALEPLERİNİ İLETTİ

Tavşantepelilerin sesine kulak veren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, konuyu bizzat İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen’e iletti. İzmit Belediyesi, Milli Eğitim Bakanlığı’nın tahsisinde olan Tavşantepe Mahallesi Hacı Bektaşi Sokak’taki atıl durumda bulunan alanı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün gerekli izinleri vermesi halinde yeniden düzenleyerek canlı, eğlenceli ve kaliteli zaman geçirilebilecek bir sosyal alan haline getirecek.

Son Güncelleme: 22.10.2021 21:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73