İzmit Belediyesi Evde Bakım Hizmetine  devam ediyor

İzmit Belediyesi “Evde Bakım Hizmetleri” projesi ile İzmit ilçe sınırları içerisinde ikamet eden yaşlı ve özel gereksinimli vatandaşları gülümsetmeye devam ediyor.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
05 Ocak 2022 Çarşamba 19:44
İzmit Belediyesi Evde Bakım Hizmetine  devam ediyor

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü “Evde Bakım Hizmetleri” projesi kapsamında ”Sağlıkla Gülümseyin” sloganıyla İzmit ilçe sınırları içerisinde ikamet eden ve kişisel bakımı konusunda desteğe ihtiyaç duyan engelli ve yaşlı vatandaşların banyo, tıraş, tırnak kesimi, saç kesimi ve kişisel temizlik ihtiyaçlarını karşılayarak gülümsetmeye devam ediyor.

TALEPLER DEĞERLENDİRİLİYOR

Evde Bakım hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşlara evde bakım teknikeri ve sosyal hizmet uzmanı ziyarette bulunuyor. Ziyaret kapsamında değerlendirmeler yapılıyor ve incelemenin ardından uygunluk durumuna göre yaşlı ve özel gereksinimli vatandaşlarımıza öz bakım hizmeti sağlanıyor. Yaşlı/engelli öz bakım hizmetlerinden faydalanmak isteyen vatandaşlar 0262 318 00 00 Dahili: 42 20 -42 17 numaralı hatları arayarak talep oluşturabilirler.

Son Güncelleme: 05.01.2022 19:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73