İzmit Belediyesi'nden Defne’ye  600 adet fidan

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
20 Mart 2024 Çarşamba 16:33
İzmit Belediyesi'nden Defne’ye   600 adet fidan

İzmit Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü öncülüğünde, Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerde yaşamını yitiren çocuklar için Hatay Defne’de hatıra ormanı oluşturdu

İzmit Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü öncülüğünde, Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerde yaşamını yitiren çocuklar için Hatay Defne’de hatıra ormanı oluşturdu. ‘’Sizi En İyi Biz Anlarız’’ sloganıyla İzmit halkı adına 6 Şubat Kahramanmaraş depreminde kaybettiğimiz tüm çocuklar anısına fidan dikimi gerçekleştirdi.

ÇOCUKLARIN ANISINA

İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü öncülüğünde gerçekleşen etkinlikte, Hatay Defne Belediyesi sınırlarında bulunan araziye 300 adet zeytin,100 adet nar,100 adet incir,100 adet badem olmak üzere toplamda 600 adet fidan dikildi. Çevrede yaşayan vatandaşlar dikilen fidanlar sayesinde ağaçların meyvelerinden yararlanabilecek.

Anahtar Kelimeler:
HatayIzmitDefneFidan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73