Nail Çiler: Gebze’ye böyle bir proje kazandırılabilirdi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
11 Haziran 2023 Pazar 15:34
Nail Çiler: Gebze’ye böyle bir proje kazandırılabilirdi

2. Yılını dolduran Kocaeli’nin ilk ve tek Alzheimer Yaşam Evi’nin kutlama programına katılan CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, “Fatma Başkan neden hep ‘Gülümse İzmit’ diyordu onu bugün burada anladım Gebze’ye de böyle bir proje kazandırılabilirdi” ifadelerini kullandı.

Açıldığı günden bu yana verdiği hizmetle övgüler gören ve ödüller alan İzmit Belediyesi Alzheimer Yaşam Evi, bugün düzenlenen programla 2. yaşını kutladı. Başkan Hürriyet’in davetiyle çok sayıda davetlinin bulunduğu programda Alzheimer Yaşam Evi ile ilgili düşüncelerini paylaşan CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, “Bu programa katılmaktan onur duyuyorum. Burada farklı bir proje gördüm. Burayı gördüğümde ‘Neden daha önce burasıyla ilgili Fatma hanımla görüşmedim’ dedim. Gebze’ye de böyle bir proje kazandırılabilirdi. Fatma Başkan neden hep ‘Gülümse İzmit’ diyordu onu bugün burada anladım” dedi.

“SOSYAL PROJELERİ ÖRNEK ALACAĞIZ”

“Fatma Hanım insanlara dokunmayı kendine düstur edinmiş” diyen Çiler, “Bu çok güzel bir şey. Önemli olan farkındalık yaratmak. Başka yerlerde de bu projeler yapılabilirdi ama bu insanın içinden gelmesi gereken bir şeydir. Önemli olan bir koyundan iki post çıkarmaktır. Fatma Hanım bir koyundan iki post çıkartıyor, kendisini tebrik ediyorum. Yaptığı sosyal projeleri örnek alacağız çalışmalarımızda. Burada çalışan emek veren herkese, projede emeği geçen Şişli Belediyesine, Kadıköy Belediyesine, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesine teşekkür ediyorum. 3. Kuruluş yılında da görüşmek üzere” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
GebzeIzmitCHP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73