Sarıkamışlılar  Hürriyet’i ziyaret etti

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
25 Mart 2022 Cuma 12:13
 Sarıkamışlılar  Hürriyet’i ziyaret etti

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Sarıkamışlılar Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Burhanettin Özçelik ve yönetimini ağırladı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli’nde faaliyetlerini sürdüren sivil tolum kuruluşları ve dernekler ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Kocaeli Sarıkamışlılar Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği olağan genel kurulunda bir kez daha başkanlığa seçilen Burhanettin Özçelik ve yönetimi, Başkan Hürriyet’i makamında ziyaret etti.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ 

Merkezi Derince İlçesi’nde bulunan derneğin Başkanı Burhanettin Özçelik, mevcut ve yeni dönemde hayata geçirmeyi planladıkları çalışmalar hakkında Hürriyet’e bilgi verdi. Başkan Hürriyet de yeni dönemde de Kocaeli Sarıkamışlılar Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanlığı görevine seçilen Burhanettin Özçelik ve yönetimini tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu.

Son Güncelleme: 25.03.2022 13:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73