Selvi Kılıçdaroğlu’ndan Beslenme Saati Projesine tam not

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
19 Ocak 2023 Perşembe 09:26
Selvi Kılıçdaroğlu’ndan Beslenme Saati Projesine tam not

İzmit Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirilen projeleri ziyaret eden CHP Genel Başkanı Selvi Kılıçdaroğlu, Beslenme Saati Projesi dolayısıyla İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibini tebrik etti

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğüyle gelir düzeyi düşük mahallelerde yer alan anaokulu ve ilkokulu çağındaki çocuklara ara öğün sağlamak amacıyla hayata geçirilen Beslenme Saati Projesi 4 okulda devam ediyor. Beslenme Saati Projesi kapsamında Aşevi’ni ziyaret ederek hazırlık aşamasını yerinde gören CHP Genel Başkanı Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu da projeden dolayı İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibini tebrik etti. 

“FATMA HANIM BU İŞİ YAPIYOR”

Selvi Kılıçdaroğlu, Başkan Hürriyet ve ekibini tebrik ederek, “Çocukların sağlıklı beslenmesi çok önemli. İnsanların gittikçe yoksullaştığı dönemde daha da önemli hale geldi. Sağlıklı beslenmeye ulaşmada aileler zorlanıyor. Çocukların iyi beslenememesi yeterli gıdayı alamaması ileride birçok soruna yol açıyor, çocuklar hastalıklara maruz kalıyor. Sosyal devlet bunların hepsini yerine getirmek zorunda. Sosyal devletin amacı bunları karşılamaktır. Belediyelerimiz bu işi yapmaya çalıyor. İzmit Belediyesinde de Fatma Hanım bu işi yapıyor. Kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73