Yayaların güvenliği  parapetlerle destekleniyor

Vatandaşların ulaşımlarını daha güvenli hale getirmek için çalışma başlatan İzmit Belediyesi, Akmeşe Cumhuriyet Mahallesi ve Mehmet Ali Paşa Gençlik Merkezi önüne korkuluk yapıyor

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
09 Haziran 2021 Çarşamba 11:46
Yayaların güvenliği   parapetlerle destekleniyor

İzmit Belediyesi, vatandaşların daha güvenli sokaklarda ulaşım sağlaması adına şehir genelinde parapet çalışmalarını sürdürüyor. Mehmet Ali Paşa Mahallesi Yalınkaya Sokak’ta bulunan Gençlik Merkezi önünde ve Akmeşe Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımı devam eden parapetler sayesinde otomobillerin yayaların kullandığı yollara parklanmaları önlenmiş olacak.

KORKULUK YAPILIYOR

Kentin dört bir yanında çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Akmeşe Cumhuriyet Mahallesi’nde 90 metre uzunluğundaki alanda önce beton çalışması yaptı, ardından demir korkulukların (parapet) montajını gerçekleştirerek sokağı daha güvenli hale getirdi. Çalışmanın ardından sokaklar halk için hem daha güvenli hale gelecek hem de yeni görünümüyle daha estetik olacak.

Anahtar Kelimeler:
BursaAşureHapis Cezası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73