Ailem Kocaeli Buluşmaları Gebze'de Yapıldı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
12 Şubat 2024 Pazartesi 11:00
Ailem Kocaeli Buluşmaları Gebze'de Yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ailem Kocaeli Buluşmalarında yazar M. Barış Muslu ‘Travmasız Aile’ konusuyla Gebzelilerle bir araya geldi.

Konuk yazar Muslu, ‘Günlük hayatta yaşadığın zorluklar seni hasta ediyor değil mi?’ sorusuna çözüm olarak stresten uzak durulması gerektiğine dikkat çekti. Yoğun katılımın olduğu programa Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürü Nagehan Malkoç ve Anne Şehir aileleri katılım sağladı. Muslu, “Yaşanılan çoğu şey travmatik olaylarla ilgilidir. İnsan beyninin kilit taşları var. Bu kilit taşlarına eleştirerek gitmek yerine doğrusunu anlatarak hatta göstermek gerekiyor. Beyindeki o kilit taşları mevcut sistemdeki anlatılarla çözüm üretiyor” dedi. Düzenlenen etkinlikte ebeveynler semineri dinlerken çocuklar da güvenli çocuk alanında uzman eğitmenler eşliğinde film izleyerek keyifli vakit geçirme şansı buldu.

Kadın, aile ve çocuklarla ilgili söyleşiler ve diğer faaliyetler hakkında detaylı bilgi için 318 27 25 nolu telefon aranabilir.

Anahtar Kelimeler:
KocaeliGebzeStres
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73