Aldosk ve Tiyatro Vizyon Otizmli Çocuklar İçin Bir Arada

Geçtiğimiz haftalarda bir araya gelen Albatros Doğa Sporları Ve Dağcılık Kulübü, Tiyatro Vizyon Ekibi ve Gebze Otizm Derneği sosyal sorumluluk projesi güzelce tamamlandı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
25 Ağustos 2021 Çarşamba 11:28
Aldosk ve Tiyatro Vizyon Otizmli Çocuklar İçin Bir Arada

Geçtiğimiz haftalarda bir araya gelen Albatros Doğa Sporları Ve Dağcılık Kulübü, Tiyatro Vizyon Ekibi ve Gebze Otizm Derneği sosyal sorumluluk projesi güzelce tamamlandı. Tiyatro Vizyon kurucularından aynı zamanda Aldosk Gebze'nin Basın Sözcüsü Ayfer Akay konuyu şöyle özetledi:

"Bir varmış bir yokmuş, iyiler ve kötüler bir arada yaşarmış." Diye başlayan oyunlumuz Minik Arge Anaokulu'nun bahçesinde tamamlandı. Çocuklarla bahçede tiyatro oyunuyla buluştuk ve bu buluşmanın en güzel yanı kapıların iyiliğe açılmasıydı. Gökten üç elma düşmedi mesela ama birbirinden tatlı çocuklarla sahnede bir arada olduk ve iyiliği yaydık. Aldosk olarak en başından beri söylediğimiz üzere sadece doğa gezileriyle değil sosyal sorumluluk projelerimizle de yer almak istiyoruz ve bunun için elimizden geleni yapmaya özen gösteriyoruz. Çünkü çalışmak, üretmek, destek olmak gerek. Böylesine anlamlı proje için destek olan tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz. Gerek Albatros gerek Tiyatro Vizyon olarak her zaman otizmin farkındayız onların yanındayız."

Anahtar Kelimeler:
DavaHipperTurcoin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73