Atatürk Redif’te Söyleşiler

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
28 Kasım 2022 Pazartesi 12:51
Atatürk Redif’te Söyleşiler

Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Kocaeli Müze Müdürlüğünü hazırladığı Kocaeli Söyleşileri programı kapsamında yenilenen Atatürk Redif ve Etnografya Müzesinde her ay kültür, sanat, edebiyat, tarih gibi birçok konuda uzman konuk ve akademisyenlerin katılımıyla gerçekleştirilecek söyleşiler başladı.

İzmit Atatürk Redif ve Etnografya Müzesi’nin ev sahipliğinde Tarihin, sanatın, sporun, edebiyatın kısaca yaşama dair tüm konuların ele alındığı farklı konu ve konukların misafir edildiği söyleşilerin bu ayki İlk konuşmacısı, “Ol Vakt-u Zamanda Kocaeli- Satır Arasında Kalan Yaşanmışlıklar" başlığıyla Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünden Dr. Öğretim Üyesi Oğuz Polatel oldu. Programa; İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, Kocaeli Müze Müdürü Serkan Gedük, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Ayhan Zeren, Tarihçi Yazar Volkan Şenel’in de aralarında bulunduğu davetli konuklar katıldı.

Anahtar Kelimeler:
KocaeliAtatürkRedif
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73