Bizim Yazarlar Kitap Tanıtım Günleri 1-3 Mart’ta

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
28 Şubat 2024 Çarşamba 09:40
Bizim Yazarlar Kitap Tanıtım Günleri 1-3 Mart’ta

Gebze Belediyesi ev sahipliğinde Evrensel Kültür ve Sanat Derneği tarafından düzenlenen ‘Bizim Yazarlar Kitap Tanıtım Günleri’ 1-3 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Evrensel Kültür ve Sanat Derneği tarafından yapılan açıklama şöyle:

‘’Tarihin kadim şehirlerinden biri olan Gebze'miz birçok alanda öncü görevini geçmişte olduğu gibi günümüzde de sürdürmektedir. Böyle bir şehrin birçok tarihi yapıları olması kadar, kültürel değerleri, yetiştirdiği birçok değeri görmeme, tanımama imkânı yoktur. Bizler bu minvalde Gebze ve bölgesinde yaşayan yazarların bir arada toplamasını, tanışmasını arzu ediyoruz. Fark edilmeyi bekleyen gönüllere dokunmak ve onların toplum ile buluşmasına öncülük etmek en büyük gayelerimizdendir.

Bu amaçla Evrensel Kültür ve Sanat Derneği olarak; ilmî, tarihî ve entelektüel sorumluluk bilinciyle Gebze Belediyesi'nin ev sahipliğinde organize ettiğimiz "Bizim Yazarlar Kitap Tanıtım Günleri" programı icra etmek gerekli görülmüştür.

Program bilgisi şu şekildedir:

Açılış, 1 Mart 2024 Cuma günü saat 11:30 olup, Gebze Kültür Merkezi'n de yapılacaktır.

Bölgemizin 100'den fazla Yazar ve Şairinin kitapseverler ile buluşacağı program 1-3 Mart 2024, 11:00 – 19:00 saatleri arasında olup, ayrıca Özel Program: 2 Mart 2024, Saat 19:00’da yine Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Özel programın Moderatörü: Saadettin Acar; Konuşmacı: İbrahim Tenekeci olacak.’’

Öte yandan gazeteci-yazar Cengiz Akgün'de  ‘Bizim Yazarlar Kitap Tanıtım Günleri’nde 3 Mart'te kitaplarını imzalayacak.

Son Güncelleme: 28.02.2024 09:44
Anahtar Kelimeler:
GebzeKitapYazar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73