Edebiyat Derneği Söyleşileri Devam Ediyor 

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
22 Aralık 2021 Çarşamba 19:20
Edebiyat Derneği Söyleşileri Devam Ediyor 

TDED Kocaeli şubesi Gebze Sultan Orhan Mahallesi’ndeki dernek binasında gerçekleştirdiği haftalık Okuma Gurubunda kitap tahlillerini devam ettiriyor.

Geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz "Doğan Cüceloğlu"nun İnsan İnsana kitabının bu haftaki tahlili Şair Hacer Alioğlu önderliğinde gerçekleştirildi.  Alioğlu, -Nasıl iletişim kurulmalı?, -İnsan ve davranış, -İletişim Kazaları, -Çevredeki iletişim kazaları, -İletişimin toplumu nasıl  etkilediği, iletişimde  yaptığımız ve yaşadığımız iletişim hataları, Kültürümüzde normalleşmiş iletişim  hataları  ve sebepleri gibi sorular ve konular üzerinden kitabın tahlilini gerçekleştirdi. Kısacası yaşam serüveni içerisinde topluma özgü gözlemlerle, insan insana iletişimin bizlere önemini vurgulayan, konu başlıkları altında akademik bilgi ile iki bölüm halinde yazılmış bizleri kendimizle konuşturan farkındalık sağlayan rehber bir kitap olduğuna dikkat çekti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73