İzmit Şiir Günleri’nde  Ahmed Arif anılacak

İzmit Belediyesinin Aydili Sanat Derneği ile birlikte düzenlemiş olduğu İzmit Şiir Günleri’nde usta şair, gazeteci Ahmed Arif anılacak

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
20 Aralık 2021 Pazartesi 15:39
İzmit Şiir Günleri’nde  Ahmed Arif anılacak

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Aydili Sanat Derneği ‘İzmit Şiir Günleri’ ile her ay Türk Edebiyatı’na katkı sağlamış usta şairleri anmaya devam ediyor. Bu kapsamda Aydili Sanat Derneği Üyeleri Ümit Salih Bolol ve Ebru Turan’ın konuşmacı olarak katılacağı İzmit Şiir Günleri etkinliğinde Türk Edebiyatı’nın usta isimlerinden şair, gazeteci Ahmet Arif anılacak. 

23 ARALIK PERŞEMBE GÜNÜ

“Hasretinden prangalar eskittim” şiiriyle hafızalarda yer edinen ve duru diliyle Türk Edebiyatı tarihine adını altın harflerle yazdıran usta şair Ahmed Arif, 23 Aralık Perşembe günü saat 18.00’da Cumhuriyet Parkı Aile Çay Bahçesi’nde anılacak. İzmit Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanacak olan anma programına tüm İzmit halkı davetlidir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73