Kezban Ünlü'den 'İsimsiz Yazılar' Kitabı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
31 Ocak 2022 Pazartesi 20:16
Kezban Ünlü'den 'İsimsiz Yazılar' Kitabı

Kezban Ünlü yeni kitabıyla yayın dünyasına merhaba dedi. İsimsiz Yazılar adını verdiği eseri yıllardır birikimini yaptığı yazılarından bir seçki olarak bir araya geldi. İlkokul, ortaokul ve liseyi Kocaeli'de tamamlayan yazar Ünlü; Sakarya Üniversitesi Ziraat Teknikerliği, Gazi Üniversitesi Lojistik bölümü, Anadolu Üniversitesi İşletme bölümü ve Çalışma Ekonomisi bölümlerini de tamamladı. Çalışma hayatının yanında çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev alan Ünlü, bitkiler alanında çeşitli çalışmalar yaparak, alternatif tıbbın bitkisel boyutunu ve bazı bitkilerin hayatımızdaki hastalıklarda tedavi yöntemlerini araştırmaya devam ediyor. 

Çocukluk zamanlarımdan beridir şiirleri kaleme dökmeyi sevdiğini belirten Ünlü, kimi zaman yoldaki bir yaprak, kimi zaman yanı başındaki anıların ilham olduğunu; yazmayı, yazarken düşünmeyi, düşündüklerimi paylaşmayı kendime göre bir ilke edindim, diye ekledi. 

Ünlü: “Herkesin hayatından bir iz bulabileceği, kahve yanında sohbetlere eşlik eden konuların olduğu ve ara ara şiirlerin de bulunduğu başında huzur sonunda hüzün bulunan kitap kapaklarının kitap içeriği ile ilgili de bir önsezi oluşturduğu “İsimsiz Yazılar” ile yazdıklarımı kitaba dönüştürerek hayallerimden birini gerçekleştirmiş oldum”, diyerek çalışmasının düşünce dünyasındaki izlerine de dikkat çekti.

Anahtar Kelimeler:
Kitapşiir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73