CHP adayı Çiler nakliyeciler garajını ziyaret etti

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
12 Mayıs 2023 Cuma 16:22
CHP adayı Çiler nakliyeciler garajını ziyaret etti

CHP’den Kocaeli Milletvekili adayı Nail Çiler CHP Gebze Nakliyeciler Garajındaki firma sahipleri, çalışanları ve kamyoncu esnafıyla buluştu.

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde CHP’den Kocaeli Milletvekili adayı olan Nail Çiler CHP ilçe başkanı Gökhan ve önceki dönem ilçe Başkanlığı yapan ve Nakliye firması sahibi Sedat Tatar ile beraber Gebze Nakliyeciler Garajındaki firma sahipleri, çalışanları ve kamyoncu esnafıyla buluştu.

CHP adayı Nail Çiler kamyoncu esnafı, firma sahipleri ve çalışanların sorunlarını dinledi ve 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçim için desteklerini istedi.

Çiler, nakliyeci esnafının yakın ilgi ve alakasına teşekkür ederek, ‘’Herkes için 14 Mayıs da bahar gelecek ve verilen sözlerden dönülmeyecektir.’’dedi.

Anahtar Kelimeler:
CHPKocaeliGebzeEsnaf
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73