Çiler'den 14 Mart Mesajı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
13 Mart 2022 Pazar 13:36
Çiler'den 14 Mart Mesajı

Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nil Çiler 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle  bir mesaj yayınladı.

Başkan Çiler'in mesajı şöyle:

"1827 yılı II. Mahmut döneminde, Hekimbaşı Mustafa Behçet’in önerisiyle ilk cerrahhanenin Şehzadebaşı’daki Tulumbacıbaşı Konağı’nda kurulması ile, o tarih Türkiye’de modern tıp eğitiminin başladığı gün olarak kabul edilmiş, okulun kuruluş günü olan 14 Mart, “Tıp Bayramı” olarak kutlanmaya başlamıştır.

Mart 2020’de başlayan ve dünyayı etkisi altına alan Covid-19 sürecinde sağlık ordumuz, kimi zaman evlerine gitmeden, ailelerini görmeden zorlu bir süreç geçirmiş, seve seve kendilerini büyük bir riske atmışlardır. Bir nefeslik sıhhatin bile çok değerli olduğunun bilinciyle; insanı yaşatmak için emek veren, bu saygın mesleği yerine getiren tüm sağlık sektörü çalışanlarının emeğinin değeri ölçülemezdir.

İnsanlığa nitelikli yaşam sunmayı ilke edinen, bizlerin daha sağlıklı ve daha mutlu hayat sürmesi için en güç koşullarda bile sağlık hizmetlerinin her alanında özveriyle çalışan tüm sağlık personelinin 14 Mart TIP BAYRAMI’nı kutlar, sonsuz teşekkür ve minnetlerimizle tüm sağlık çalışanlarımıza kolaylıklar dilerim."

Son Güncelleme: 13.03.2022 13:40
Anahtar Kelimeler:
GebzeSAĞLIK14 Mart
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73