Dilovası Devlet Hastanesi'nde önemli değişiklik

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
18 Aralık 2021 Cumartesi 23:59
Dilovası Devlet Hastanesi'nde önemli değişiklik

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Dilovası Devlet Hastanesi'nin statüsünün D'den C'ye geçtiğini açıkladı.

Sosyal medya sayfası üzerinden açıklama yapan  İlhan Yıldırım şunları ifade etti: 

"2019 Yerel Seçimlerinde “3’lü olsun güçlü olsun” vurgusunu halkımıza hizmet etme konusunda taahhüt ettiğimiz bu anlayışın etkilerini ilçemiz adına görmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Sağlık Bakanımız Sn. Dr. Fahrettin Koca’nın onayıyla D statüsünde bulunan hastanemiz C statüsüne geçişi kabul görülmüştür.

Sürece büyük katkılarından dolayı AK Parti Kocaeli İl Başkanımız Mehmet Ellibeş’e ve Kocaeli Milletvekillerimiz; Fikri Işık, İlyas Şeker, Av. Emine Zeybek, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman, Mehmet Akif Yılmaz ve Sami Çakır Vekillerimize teşekkürü bir borç biliyorum.

Sağlık Bakanımız Sn. Dr. Fahrettin Koca’ya,

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a ve Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir’e ilçemiz adına çok teşekkür ediyorum."

İlhan Yıldırım

Son Güncelleme: 19.12.2021 00:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73