Gebzelilerin nöbetçi eczane çilesi!

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
26 Aralık 2021 Pazar 19:06
Gebzelilerin nöbetçi eczane çilesi!

Gebze’de hafta sonları nöbetçi eczanelerin sayısının az olması nedeniyle vatandaşlar zorluk yaşıyor.

Gebze’de nöbetçi eczanelerin önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar son zamanlarda bazı ilaçlar olmadığı için satın alamıyor.

Konuyla ilgili olarak kocaelikentgazetesi.com interaktif haber sitemizi arayan vatandaşlar, “Haftasonları ve geceleri nöbetçi eczane sayısının yetersizliği nedeniyle zorluk yaşıyoruz. Bazen ilaç almak için bir saate yakın kuyrukta bekliyoruz. Bazı ilaçlar ise olmadığı için satın alamıyoruz.

Kocaeli Eczacılar Odası’nın bu konuda duyarlı olmasını ve nöbetçi eczane sayısının çoğaltılması konusunda çalışma yapmasını istiyoruz. Ayrıca bu kenti yönetin mülki, idari, yerel yöneticilerinde eczane önlerinde saatlerce kuyrukta bekleyen insanların yaşadığı zorluğu görmeye ve çözüm bulmaya davet ediyoruz”.

*Haber ve fotoğraf: Cengiz Akgün

Son Güncelleme: 26.12.2021 19:09
Anahtar Kelimeler:
Operasyon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73