AK Parti defterini kapattım

AK Parti'den geçtiğimiz süreçte istifa eden Gebze Belediyesi meclis üyesi Sadık Güvenç AK Parti defterini bir daha açıklamamak üzere kapattığını söyledi.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
20 Eylül 2021 Pazartesi 12:56
AK Parti defterini kapattım

AK Parti'den geçtiğimiz süreçte istifa eden Gebze Belediyesi meclis üyesi Sadık Güvenç AK Parti defterini bir daha açılmamak üzere  kapattığını söyledi.

kocaelikentgazetesi.com interaktif haber sitesi Genel Yayın Yönetmeni  Cengiz Akgün'e açıklamalar yapan Sadık Güvenç şunları ifade etti:

"AK Parti'den bilindiği gibi istifa ettim. Şuan bağımsız belediye meclis üyesi olarak görevimi sürdürüyorum. AK Parti'ye dönmem gibi bir şey söz konusu değildir, o defteri kapattım. Bundan sonraki siyasi sürecimi  Gebze Belediyesi  bağımsız meclis üyesi olarak devam ettireceğim.

Gebze Belediyesinin  geleneksel güreş programına katıldım fakat protokolde  oturmadım. Geçtiğimiz yıllarda güreş organizasyonu içinde yer aldığım için bir çok tanıdığım var. Bunun dışında bir şey aramak abesle iştigal etmektir. Güreşleri Gebze Belediyesi düzenliyor, AK Parti değil."

Son Güncelleme: 20.09.2021 13:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73