AK Parti'ye 10 günde 441 üye

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
06 Şubat 2024 Salı 10:52
AK Parti'ye 10 günde 441 üye

Ak Parti Gebze 31 Mart seçimleri öncesi Kadın Kolları  10 günde büyük bir başarıya imza atarak 441 yeni üye kazandırdı. Başkan Recep Kaya ekibini kutladı.
İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz ile birlikte yeni kadın üyelerin rozetlerini birlikte takarak hayırlı olsun dileklerini ilettiler
Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya yaptığı açıklamada, ''Ak Ailemiz büyümeye devam ediyor.Sağlam Adımlar, Sağlam üyelerle güçleniyor.
İlçe kadın kollarımızın 10 günde partimize kazandırmış olduğu 441 yeni üyemize rozetlerini  Merkez ve Kırsal Mahalle yönetimleriyle yapmış olduğu istişare toplantısında Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz, Kadın Kolları Başkanımız Habibe Çırak ve SKM Başkanımız Hasan Özdemir ile birlikte takdim ettik..Heyecan ve coşkunun zirvede olduğu program için Habibe Çırak Başkanımızı ve yönetimini tebrik ediyorum''dedi.

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiüyeGebze
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73