Akın: EYT'lilerin mağduriyetlerine son verilmelidir

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
04 Nisan 2023 Salı 10:51
Akın: EYT'lilerin mağduriyetlerine son verilmelidir

Saha çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden İYİ Parti Kocaeli milletvekili aday adayı Şafak Akın, girdiği her ortamda vatandaşlarla ile hadbehal ediyor ve onların sorunlarını dinliyor. Şafak Akın  vatandaşlardan kendisine destek olunması gereken konulardan birinin EYT mağdurlarının mağduriyetlerinin tam olarak giderilmemiş olması, diğer konun ise Staj ve Çıraklık mağduriyetlerinin hak kayıpları olduğunu dile getiriyor.

Akın şunları ifad etti,"EYT lilerin mağduriyeti giderilmemiştir. Hak yerini bulmamıştır. 1999 öncesi aylık bağlama oranları ile hesaplamaların yapılarak EYT lilerin mağduriyetlerine son verilmelidir. Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili düzenlenmede staj mağdurları yok sayıldı. Staj mağdurlarına, staj ve çıraklık dönemleri için borçlanma hakkı tanınmalı ve en kısa sürede bu mağduriyetleri de giderilmelidir." diyor.

Son Güncelleme: 04.04.2023 11:04
Anahtar Kelimeler:
Kocaeliİyi PartiEYT
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73