Akşener bugün Gebze'de

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener esnaf ziyareti yapmak için bugün Gebze’ye geliyor.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
01 Temmuz 2021 Perşembe 07:09
Akşener bugün Gebze'de

Gebze, Körfez ve Karamürsel ilçelerindeki esnafı ziyaret etmek için 1 Temmuz 2021 Perşembe günü (bugün) Kocaeli’ye gelecek olan İYİ Parti Meral Akşener Gebze’ye gelecek.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, ilçe başkanları ve il yöneticileri Akşener’i saat 11.00’de Çayırova Şekerpınar Otoyol gişelerinde karşılayacak. Akşener saat 11.20'de Gebze’ye gelerek esnaf ziyareti gerçekleştirecek. Buradaki ziyaretin ardından ise saat 12.50’de Körfez ilçeye geçerek Körfez’de esnaf gezisi yapacak. Saat 15.20’de Karamürsel’e giderek burada da esnaf ziyareti yapacak olan Akşener, saat 16.30’da Yalova’ya gidecek.

İYİ Parti  Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, genel başkan Meral Akşener'in  Gebze ziyaretinden dolayı  mutlu olduklarını belirterek, kendisini en şekilde karşılayacaklarını ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73