Bu liyakatsiz düzene son vereceğiz

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
13 Haziran 2022 Pazartesi 12:32
Bu liyakatsiz düzene son vereceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek,THY'nin verdiği ölüm ilanıyla ilgili değerlendirmede bulundu. Bu ilanın kurumdaki kadrolaşmayı kanıtlar nitelikte olduğunu belirten Başkan Soyluçiçek," AKP demek liyakatsizlik, iş bilmezliktir."dedi.

AKP'nin torpille kurum ve kuruluşlara yandaş aldığını belirten Başkan Soyluçiçek;"Türk Hava Yolları'nın kurum imzalı bir cenaze ve başsağlığı ilanı sosyal medyada gündem oldu. Abdülkadir Şimşek isimli bir kişinin ölümü üzerine, kurumun çeşitli birimlerinde görevli ve aynı soyisimli dört personelin Şimşek'le yakınlıkları belirtilen ilan gündemi sarstı. Ve bir kez daha AKP'nin her yerde kadrolaştığını ve sadece kendi yandaşlarını önemli yerlere getirdiğini gözler önüne serdi. Tabii ki vefat eden Şimşek'e Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum fakat bu kadrolaşma konusu hafife alınacak bir husus değildir. AKP liyakatsızca davranmaktadır. Bir kurum ya da kuruluşa kendi ideolojisine sahip ve destekleyen kişi ya da kişileri almaktadır. Bu resmen incelenmesi ve sorgulanması gereken bir durumdur. AKP'nin  bu liyakatsizliğine dur demek, tekrar adaleti, hakkı, hukuku getirmek bizim en asli görevimizdir. Bu işin takipçisi olacağız. İlk seçimde bu liyakatsiz düzene son vereceğiz. Torpili ortadan kaldıracağız. Önce emek diyeceğiz"şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
ThyCHPÇayırova
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73