“Bu şehre şampiyonluk yakışır”

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
14 Aralık 2022 Çarşamba 15:22
“Bu şehre şampiyonluk yakışır”

Gebzespor’un başarılı futbolcuları Fırat Güneş ve Şervan Örenç gündeme dair açıklamalarda bulundular.

FIRAT GÜNEŞ’İN AÇIKLAMALARI:

Gebzespor’da 3’üncü sezonum. Bu formayı giymemde emeği olan herkesten Allah razı olsun. Burada olmaktan çok mutluyum. Gebzespor’da kendimi evimde gibi hissediyorum. Sokakta yürürken ya da bir markete girdiğimde bana her zaman bu duyguyu hissettirdiler.

HOCAMIZ HER OYUNCUSUNDAN BİR ŞEY ALMASINI BİLİYOR

Geçen sezon takımdan birkaç oyuncunun ayağına bakılıyordu. Bu sezon ise kadromuzda yer alan tüm futbolculardan beklentimiz var. Takımımızda yedek-as ayrımı yok. Ümit Metin Yıldız hocamızın en büyük farkı da bu. Her oyuncusundan bir şey almayı bilen bir yapısı var. Maçın son dakikasında oyuna giren bir arkadaşımızın dahi önemli bir rolü oluyor ve nitekim de takımımıza çok ciddi katkı sunuyor. Hocamızın takımla iletişimi çok iyi. Kadroda olmayan kim varsa ona olan yaklaşımı, morali bozuksa düzeltmek adına ciddi bir çaba harcayan, mutluysa onunla mutluluğu paylaşan değerli bir teknik direktöre sahibiz.

YALOVA VE KAFKAS MAÇLARININ ÖNEMİ AYNI

Hedefimizin ne olduğunu söylemeye gerek dahi yok. Gebzespor’un olduğu her yerde hedef şampiyon olmaktır. Ancak biz bu iyi gidişat sonrasında şampiyonluk havasına kapılmıyoruz. Maç maç düşünerek ilerliyoruz. Bizim için Yalovaspor maçı ve İnegöl Kafkasspor maçı aynı derecede öneme sahip. Bu bilinçle yola devam ediyoruz. Her zamanki gibi taraftarımızın desteğiyle Yalovaspor maçını kazanıp bir sonraki maçımıza konsantre olacağız.

YÖNETİMİMİZ SÖZÜNÜN ERİ

Yönetimimiz gerçekten sözünü eri diyebilirim. Ne sözler verildiyse tutuldu. Bize gerçekleştiremeyeceği hiçbir şeyin vaadini vermiyorlar. Normalde hayal satmak kolaydır. Ancak başkanımız ve yönetimi asla bu düşüncede değiller. Böylesine değerli bir yönetim ile birlikte olmak bizi mutlu ediyor.

TARAFTARLARIMIZ BİZİ DESTEKLEMEYE DEVAM ETSİNLER

Bazen hiç istemediğimiz şekilde kötü maçlar çıkarabiliriz. Böylesi zamanlarda yorumlarını biraz daha yapıcı yapmalarını diliyorum. Bunu kesinlikle kendim için değil, tüm takımımız adına diliyorum. Çünkü bazı arkadaşlarımız bunlardan olumsuz olarak etkilenebilir. Taraftarımıza mesajım; bizi desteklemeye devam etsinler. Biz gerekeni yapıp taraftarımızı mutlu edeceğiz. Çünkü bu şehre şampiyonluk yakışır.

**

ŞERVAN ÖRENÇ’İN AÇIKLAMALARI:

“Gebzespor’un yeri asla burası değil”

Gebzespor’a gelmeden önce buranın çok büyük bir camia olduğunu biliyorum. Böylesine büyük bir taraftarın önüne çıkmak ayrı bir keyif. Bu liglerde bu seviyede taraftar çok nadir kulüplerde var. Gebzespor, tribün kültürü yüksek bir kulüp. Gebzespor’un yeri asla burası değil. Gebzespor üst liglere rahatlıkla kaldırabilecek potansiyele sahip.

KALİTELİ VE KARAKTERLİ BİR TAKIMIMIZ VAR

Başarıda herkesin emeği vardır. Geçen sezonun iskelet kadrosu korundu ve üstüne çok kaliteli takviyeler yapıldı. Aramıza yeni atılan arkadaşlarımız kalitelerinin yanı sıra karakterleri çok iyi olunca uyum süreci çabuk atlatıldı. Yönetimimizin bize verdiği değer ve yaklaşım, hoca grubumuzun üst düzey bilgi birikimi ve bizlere olan yaklaşımına, taraftarımızın muhteşem desteğinin de eklenmesiyle ortaya bu başarı çıktı.

HOCALARIMIZ SÜREKLİ TESİSTE KALARAK BURAYI BENİMSEDİKLERİNİ GÖSTERİYOR

Yönetimimiz, takımda herhangi birimizin bir sorunu varsa anında çözmeye yönelik hamleler yaparak sorunu ortadan kaldırıyor. Hocalarımız ise çok anlayışlı. Hocalarımızın Gebzespor’u fazlasıyla benimsediklerini görüyoruz. Sürekli tesiste kalarak bunu gösteriyorlar. Yönetim-teknik heyet-futbolcular-taraftarlarımız arasında çok iyi bir iletişim var.

TARAFTARIMIZ KAFKAS MAÇINDA TRİBÜNLERİ DOLDURSUN

Öncelikli hedefimiz Yalovaspor maçını kazanmak. Bu maçı kayıpsız geçersek bir sonraki hafta bizim için çok kritik bir İnegöl Kafkasspor maçı var. O maçın final havasında olacağı bir gerçek. Ben stadımızı tamamen dolu olarak henüz görmedim. Kafkasspor maçında taraftarlarımızın stadın tamamını doldurmalarını istiyorum. Futbolcu olarak, o ambiyansı yaşamak isterim. Çünkü taraftarımız gerçekten itici güç. Saha içinde herkes bazen 2 bazen 3 kişilik oynuyor. Ben bu hissi stadımızda yaşadım.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73