Cemil Yaman: Kandıra, Güçlü Türkiye için daima ileri diyecek

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Cemil Yaman Kandıra’yı karış karış gezerek ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuyla hayata geçirilmesi planlanan projeleri anlattı.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
01 Mayıs 2023 Pazartesi 21:57
Cemil Yaman: Kandıra, Güçlü Türkiye için daima ileri diyecek

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri çalışmalarını sahada yoğun bir şekilde gerçekleştiren AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Cemil Yaman Kandıra’da vatandaşlarla bir araya geldi. İlçede esnaf ve vatandaş ziyaretleri düzenleyen Milletvekili Yaman, kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlarla kucaklaşarak ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuyla önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeleri anlattı. Milletvekili Yaman’a Kandıra ilçesinde gerçekleştirdiği programlarda AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ve teşkilat yöneticileri eşlik etti.

KANDIRA’YI KARIŞ KARIŞ GEZDİ

Kandıra programlarına ilçe merkezinde esnaf ziyaretiyle başlayan AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Cemil Yaman, Kandıra TOKİ Konutları’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Kandıra’nın kırsal mahalleleri olan Akıncılar ve Avdan’da vatandaşlarla sohbet ederek ‘Türkiye Yüzyılı’nda her alanda büyük projeleri hayata geçirmeyi hedeflediklerini söyleyen Yaman, vatandaşların yoğun ilgi ve desteğiyle karşılandı. Yaman, “Kandıra bizim gözbebeğimiz. İnşallah 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye yine güçlü bir destek vererek istikrar için, güçlü bir Türkiye için daima ileri diyecek.“ dedi.

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiKandıraKocaeli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73