CHP'de önemli istifa

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
19 Ekim 2022 Çarşamba 21:32
CHP'de önemli istifa

CHP Darıca'da Belediye meclis üyeliği, parti yöneticiliği gibi bir çok görevde bulunan Avukat İbrahim Karslı  partisinden istifa ettiğini duyurdu. Karslı, siyset yaşamına Türkiye İşçi Partisi'nde devam edeceğini ifade etti.

İbrahim Karslı şunları ifade etti:

"20 yıldır içerisinde mücadele ettiğim, gençlik kollarından başlayarak üye, Yk üyesi , ilçe başkan yardımcısı, meclis üyesi , bb meclis üyesi grup başkan vekili , hukuk komisyonu üyesi başkanlığı görevlerinde bulunduğum dedelerimin , sülalemin , anne ve babamın akrabalarımın % 90 ının partisi Cumhuriyet Halk Partisinden bazı haklı gerekçelerle istifa ediyorum. Bu kararı alırken çok zorlandım ama hayatım boyunca susup oturmadım. Parti içerisindeki uyarılarımızın duvarlardan dönmesi , sunduğumuz çözem önerilerimizin dikkate alınmaması, ön seçim kanallarının tıkanması, son olarak Atatürk ilkelerinden verilen tavizler bu kararı almamda etkili oldu.

Hiçbir zaman ikbal peşinde koşmadım susup otursam çeşitli görevler de alabilirdim.

SİYASETE TİP'TE DEVAM EDECEĞİM

Ancak siyasi hayatımı sayın Erkan Baş , Ahmet Şık , Barış Atay ve Sera Kadıgil ve yoldaşlarına destek olmak adına Türkiye İşçi Partisinde sürdüreceğim.

Hiçbir beklentim yoktur tek beklentim tam bağımsız laik bir hukuk devletinde yaşamak ve çocuklarımı büyütmektir.

Bugüne kadar üzerimde emeği olan tüm dostlalarıma parti emekçilerine beraber görev yaptığım tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Beni anlayacaklarını biliyorum. Kısa süre sonra yazılı bir açıklama yayınlayacağım.

Daha özgür bir ülke , daha temiz bir siyaset için kişisel çıkarlarımızı terk ederek seçeneksiz olmadığımızı göstermek istedim. Tüm gücümle tüm bilgimle tüm tecrübemle ülkem şehrim ilçem ve tüm ötekiler için çalışmaya devam edeceğim.

Beni eleştirenler olacaktır ama bir süre sonra daha iyi anlaşılacağımı düşünüyorum.

Saygılarımla

Av. İbrahim Karslı"

Son Güncelleme: 20.10.2022 09:44
Anahtar Kelimeler:
CHPAtatürkIstifa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73