CHP Derince’de sahaya indi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
10 Aralık 2022 Cumartesi 12:24
CHP Derince’de sahaya indi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHPDerince İlçe Başkanlığı saha çalışmalarına hız verdi..
18 Eylülde olağanüstü kongre ile göreve gelen Atasoy Bilgin ve yönetimi ilk günden itibaren sahada Derince halkıyla buluşmayı sürdürüyor.
Öbek çalışmaları sürerken, esnaf ziyaretlerine de devam eden Bilgin ve yönetimi çok sayıda yeni üyeyi de saha çalışmalarında partilerine kattı.
CHP Kocaeli Milletvekili ve Parti Meclis üyesi Tahsin Tarhan'ın katılımlarıyla Derince ilçesinde bir dizi ziyarette bulunuldu.
Derince Ekspres Gazetesi, Şöförler odası Yenikent Cemevi, Kadın Dayanışma Derneği, Sarıkamışlılar Derneği, Adıyamanlılar Derneği, Artvinliler Derneği ,Kığılı Yayladere derneği, Esnaf odası ziyaret, Gümüşhaneliler Derneği ziyaret edildi.
Ziyaretler esnasında esnaf ziyaretleri ve vatandaşlarla sohbet etmeyi ihmal etmeyen Tarhan ve Bilgin e halkın ilgisi büyüktü.
Aynı zamanda bu yoğun tempoda parti içi eğitimleri aksatmayan Bilgin ve yönetimi , öbek ziyaretleri öncesinde gerçekleştirilen eğitimlerin yanı sıra Toplumsal Cinsiyet Atölyeleriyle de hem yöneticilere hem de ilgi duyan üyelere bir dizi eğitimler sağlıyor.

Son Güncelleme: 10.12.2022 12:27
Anahtar Kelimeler:
CHPDerinceHalk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73