CHP Gebze 98. yılı kutladı

CHP Gebze İlçe Başkanlığı   98. kuruluş yıldönümü nedeniyle  Gebze'de tören düzenlendi.   Kent Meydanında ki Atatürk büstüne  çelenk  bırakan CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, " Kurucu Genel Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde Cumhuriyet'i demokrasi ile taçlandırmak üzere emin adımlarla iktidara yürüyoruz.""dedi.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
09 Eylül 2021 Perşembe 16:05
CHP Gebze 98. yılı kutladı

Haber Merkezi-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Gebze İlçe Başkanlığı   98. kuruluş yıldönümü nedeniyle  Gebze'de tören düzenlendi.   Kent Meydanında ki Atatürk büstüne  çelenk  bırakan CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, " Kurucu Genel Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde Cumhuriyet'i demokrasi ile taçlandırmak üzere emin adımlarla iktidara yürüyoruz."dedi.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçicek, CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ile CHP Gebze ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri de  törene katıldı. 

Gökhan Orhan sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda şunları ifade etti:

"Üyesi olmaktan gurur duyduğum, demokrasinin ve adaletin simgesi, emperyalizme karşı direnişin, kuruluşun ve kurtuluşun partisi Cumhuriyet Halk Partisi 98 Yaşında

Kutlu olsun.  Kurucu Genel Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde Cumhuriyet'i demokrasi ile taçlandırmak üzere emin adımlarla iktidara yürüyoruz."

Son Güncelleme: 09.09.2021 16:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73