CHP Kocaeli, metal işçilerinin taleplerini dinledi

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Kocaeli 28. Dönem Milletvekili adayları Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı ve Nail Çiler bu kez Birleşik Metal-İş Gebze 2 Nolu Şube Başkanı Selçuk Çiftçi ve yönetimi ile bir araya geldi, emekçilerin taleplerini dinledi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
15 Nisan 2023 Cumartesi 12:43
CHP Kocaeli, metal işçilerinin taleplerini dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, CHP İl Başkan Yardımcısı İsmail Sungur, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, ilçe yönetimi, Gebze İlçe SKM Başkanı Yakup Yılmaz, Gebze Belediye Meclisi üyesi Saide Arslan, CHP Kocaeli 28. Dönem Milletvekili adayları Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı ve Nail Çiler sendika binasında ziyaret ettikleri Birleşik Metal-İş Gebze 2 Nolu Şube Başkanı Selçuk Çiftçi ve yönetimi ile bir araya gelerek metal işçilerinin taleplerini dinledi.

SESİNİZ OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK

Daha önce Gebze 1 Nolu Şubesi’ni ziyaret ettiklerini ifade eden CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı; “Milletvekili adaylarımız dünkü ziyaretlerinde sizlerin ilettikleri talepleri not alarak bizlerle paylaştı. Sizlerin sesi olmak için yola çıktık. Emeğin gerçek sahipleri, hak ettikleri değeri görmeli. Sanayinin başkenti Kocaeli’de emekçilerin en fazla üretime katkı sunduğu ilçelerimizden biri Gebze. Rakamlarla da bu pay ortada. Ancak emekçilerimiz hak ettikleri karşılığı ne yazık ki hiçbir sektörde alamıyor.

KAZANILMIŞ HAKLARINIZ GERÇEK SAHİPLERİNE YENİDEN DÖNECEK

Metal işçilerimizin çalışma şartlarının ve iş güvenliğinin diğer alanlara göre biraz daha önem arz ettiğini de biliyoruz. Bunları iyileştirmek, taleplerinizi meclise taşımak ve çözüm noktasında sizlerin sesi olabilmek için milletvekili adaylarımız ile sizleri ziyaret ettik. 14 Mayıs’a çok az bir süre kaldı. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun öncülüğünde Altı siyasi partimiz emekçilerimizin kazanılmış haklarını yeniden gerçek sahiplerine teslim edecek. Hiçbir şüpheniz olmasın. Her zaman yanınızdayız. Sesiniz olmaya devam edeceğiz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
KocaeliCHPİŞÇİMetal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73