CHP'li kadınlardan ihtiyaç sahibi ailelere yardım

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gebze Kadın Kolları ihtiyaç sahibi ailelere yönelik olarak kıyafet ve battaniye yardımı yapıyor.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
09 Ekim 2021 Cumartesi 22:54
CHP'li  kadınlardan ihtiyaç sahibi ailelere yardım

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gebze Kadın Kolları ihtiyaç sahibi ailelere yönelik olarak kıyafet ve battaniye yardımı yapıyor.

CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan şunları ifade etti:

“CHP Gebze Kadın Kolları yönetimi olarak üzerimize düşen toplumsal sorumluluğumuzu tüm imkânlarımızı zorlayarak yerine getirmeye çaba gösterdik. İhtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olduk, ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık çalışmaya da devam edeceğiz Bizlere gelen taleplere mümkün mertebe en üst düzeyde cevap vermeye çalışıyoruz. Bunun için, CHP Gebze İlçe kadın kolları olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere hazırlamış olduğumuz kıyafet ve battaniye yardımı hazırlıklarımızı tüm hızıyla ihtiyaç sahipleri ailelerimize ulaştırmaya devam ediyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73