CHP'li meclis üyeleri 2,5 yılı anlattı

Gebze Belediyesinin CHP’li meclis üyeleri 2,5 yıllar görev sürelerine ilişkin olarak değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
22 Ekim 2021 Cuma 15:07
CHP'li meclis üyeleri 2,5 yılı anlattı

Gebze Belediyesinin CHP’li meclis üyeleri 2,5 yıllar görev sürelerine ilişkin olarak değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Antik Kafe’de gerçekleşen toplantıya CHP İlçe Başkanı Gökhan Orhan, parti yöneticileri ve Gebze Belediyesi meclis üyeleri katıldı.

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan’ın açılış konuşması sonrası Gebze Belediyesinin CHP’li meclis üyesi ve grup başkan vekili Av. Said Arslan 2,5 yıllık çalışmalarla ilgili olarak sunum yaptı.

Saide Arslan 2,5 yıllık dönem içinde Gebze halkının sorunları ve çözüm yollarını sürekli olarak mecliste gündeme getirdiklerini ifade ederek, “Ne var ki Gebze halkının tamamına hizmet etmesi gereken Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, yüzde 48’lik muhalefet kesimini sürekli olarak görmezden geldi. 16 başlıktan oluşan önerilerimiz sürekli olarak yok sayıldı. Başkan Büyükgöz önerilerimizi hiç bir surette gündeme almadı. Biz CHP'li meclis üyeleri olarak halk adına bu sorunları gündeme getirip çözüm yolları konusunda fikirlerimizi belirtiyoruz.”dedi.

Saide Arslan toplantıda ayrıca Yavuz Selim Mahallesi’nde ki tapu sorunu, Eskihisar’da ki Negmar konusu gibi konular üzerine de yaptıkları çalışmaları anlattı.

*Cengiz Akgün

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73