CHP Mustafa Paşa'da toplandı

Cumhuriyet Halk Partisi Gebze  mahalle  toplantılarını  Mustafa Paşa Mahallesi ile devam ettirdi.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
10 Haziran 2021 Perşembe 00:19
CHP Mustafa Paşa'da toplandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gebze  mahalle  toplantılarını  Mustafa Paşa Mahallesi ile devam ettirdi.   CHP Mustafa Paşa Mahalle Birim Başkanlığınca düzenlenen toplantıya CHP İlçe Başkanı Gökhan Orhan, il ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve parti üyeleri katıldı.

Mahalle toplantısıyla ilgili olarak bir açıklama yapan CHP Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan Şunları ifade etti:

"İktidara adım adım yürüdüğümüz bu zamanda, söz verdiğimiz gibi "çalmadık kapı, girilmedik sokak, sıkmadık el" bırakmayacağız.

Bu akşamki ziyaretimiz Mustafapaşa Mahallesineydi. Çok keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Birim başkanımız Sn. Kemal Dogan ve yönetimine, kıymetli vakitlerini ayırarak bizleri dinlemeye gelen partililerimize, mahalle sakinlerine çok teşekkür ederiz.

Her geçen gün daha da büyüyen, güçlenen bir Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak yaşadığınız kente hizmeti, sorunlarına çözüm üretmeyi ilke edindik, görev bildik.

Katılım sağlayan Kadın Kolları Başkanıma,Gençlik kollarımıza yönetim kurulu arkadaşlarıma ve Meclis gurubumuza Teşekkür ederim."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73