CHP olta balıkçılarının sorununu gündeme taşıdı

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve parti yöneticileri  Gebze'de ki olta balıkçılarının sorununu,  terhaneden kaynaklanan deniz kirliliğini  Yalova Valiliği'ne ileterek sorunlarını çözümünü istediler. 

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
07 Haziran 2021 Pazartesi 23:20
CHP olta balıkçılarının sorununu gündeme taşıdı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve parti yöneticileri  Gebze'de ki olta balıkçılarının sorununu,  terhaneden kaynaklanan deniz kirliliğini  Yalova Valilği'ne ileterek sorunların çözümünü istediler. 

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda  şunları ifade etti: 

"S.S. Eskihisar Gebze Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ali Sarı,yöneticisi Celal bey Eskihisar muhtarımız Tayfun Özcan K.B.B Meclis Üyemiz İbrahim Başçiftci İl Başkan yardımcımız Hikmet Koçoğlu ile beraber Olta balıkçıları'nın sorunlarını, Altınova tersanesi Gemi kumlamadan oluşan deniz kirliliğini ve deniz salyası sonunu Yalova valiliğinede taşıdık.."

Son Güncelleme: 07.06.2021 23:25
Anahtar Kelimeler:
TRAFİK KAZASIBeylikdüzü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73