Çiler: Önceliğimiz perakende ve hal yasası olmalı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
09 Mayıs 2024 Perşembe 15:12
Çiler: Önceliğimiz perakende ve hal yasası olmalı

CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu’nda, Türk Ticaret Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşmelerine katıldı, ‘’ Önceliğimiz Perakende Yasası, Hal Yasası olmalıdır.’’dedi.

CHP Milletvekili Nail Çiler şunları ifade etti, ‘’ Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu’nda, Türk Ticaret Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşmelerindeyiz. Getirilen Kanun Teklifiyle enflasyonla mücadele edilemeyeceği açıktır. Yapısal düzenlemelere yer vermeyen bu Kanun Teklifine itirazlarımızı sürdüreceğiz. Önceliğimiz Perakende Yasası, Hal Yasası olmalıdır.’’

*Cengiz Akgün

Anahtar Kelimeler:
CHPKocaeliTürk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73