DEVA Gebze 1. yılını kutladı

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Gebze İlçe Başkanlığı kuruluşunun 1. Yıldönümü nedeniyle basın toplantısı ve Danışma Meclisi gerçekleştirdi.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
07 Kasım 2021 Pazar 22:48
DEVA Gebze 1. yılını kutladı

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Gebze İlçe Başkanlığı kuruluşunun 1. Yıldönümü nedeniyle basın toplantısı ve İlçe Danışma Meclisi gerçekleştirdi.

Yıldız Caddesi üzerinde bulunan Salaş Cafe’de ki programa Deva Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, Gebze ilçe başkanı Av. Kemal Memiş, Dilovası ilçe başkanı Ali Çelik , Darıca ilçe başkanı Muhammed Ali Ünsür, Derince ilçe başkanı Zeynep Sudan Aydın, il ve ilçe yöneticileri ile mahalle başkanları ile partililer katıldı.

DEVA Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş yaptığı konuşmada, programa katılan herkese teşekkür ederek, çalışmalarına kararlılıkla devam edeceklerini söyledi.

İl Başkanı Adem Koç ise “Deva ailesinin yürekli insanları hepiniz hoş geldiniz. Gebze ilçemizde her şeyin ilkini Gebze ve batı ilçelerimizde yapıyoruz. Hesabımızı kitabımızı iyi yaptık. İlk ilçe danışmanızı Gebze’de başladık. Ardından Çayırova ve diğer ilçelerde de danışma meclislerimizi yapacağız. Hem danışma meclisi hem de ilçe başkanlığımızın birinci yıldönümü. Bu nedenle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Genel merkezimin belirlediği şekilde çalışmaya devam edeceğiz.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73