DEVA Gebze 2. Yılını Kutladı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
09 Mart 2022 Çarşamba 13:04
DEVA Gebze 2. Yılını Kutladı

DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş, partisinin 2. Kuruluş yıldönümü nedeniyle basın toplantısı düzenledi.

Toplantıya İlçe Başkanı Kemal Memiş’in yansıra İl Başkan Yardımcısı Ensar Emin, ilçe yöneticileri de katıldı.

DEVA Partisi’nin 2.yılı nedeniyle genel başkan Ali Babacan’ın mesajı okuyan İlçe Başkanı Kemal Memiş partisinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Gebze’de 40 mahallede telaşlandıklarını ve burada mahallede kadın başkanın olduğunu belirten Kemal Memiş, “İlçe yönetimimizde 25 arkadaşımızla birlikte sürekli yoğun bir çalışma içindeyiz. Kendi imkânlarımızla partimizi en şekilde temsil ediyoruz. DEVA Partisinin Gebze’de 1000 civarında üyesi var bunların yüzde 33 kadarı kadın. İlçe yönetimimizde de yüzde 35’lik kadın kotasına yer veriyoruz.

Gebze’de esnaf ve vatandaşları belirlenen programa göre sürekli ziyaret ediyor, sorunları dinliyoruz. “dedi.

6 partinin ortak açıkladığı parlementer sisteme ilişkin mutabakata değinen DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş, “Bu birlikteliği önemsiyoruz ve Türkiye’nin demokratikleşmesi yolunda önemli bir adım olarak görüyoruz. Farklı ideoloji ve görüşlerden 6 partinin Türkiye’nin demokratikleşmesi adına yanyana gelmesini çok değerli olarak buluyorum.”dedi.

Basın açıklaması öncesinde ise İlçe Başkanı Kemal Memiş ve parti yöneticileri 2. Kuruluş yıldönümü nedeniyle pasta kesti.

*Cengiz Akgün

x

Son Güncelleme: 09.03.2022 13:46
Anahtar Kelimeler:
GebzeDEVA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73