DEVA Partisi Babacan’a hazırlanıyor

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan 29 Haziran Salı Günü bir dizi toplantı ve parti binasının açılışı için Gebze’ye geliyor.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
21 Haziran 2021 Pazartesi 15:03
DEVA Partisi Babacan’a hazırlanıyor

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan 29 Haziran Salı Günü Gebze’ye geliyor.

Babacan’ın Gebze programı ile ilgili olarak www.kocaelikentgazetesi.com interaktif haber sitemize bilgi veren DEVA Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş şunları ifade etti:

“Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan 29 Haziran 2021 Salı Günü Gebze’ye gelerek bir dizi programa katılacak. Genel Başkanımız saat 10.00’da Anadolu Sarayı’nda iş dünyası ve STK temsilcilerinin davetli olduğu kahvaltılı programa katılacak ardından saat 12.00’da DEVA Gebze ilçe binasının açılışını gerçekleştirecek.

DEVA Kocaeli İl Başkanımız Adem Koç, il ve ilçe yöneticilerimizle birlikte Genel Başkanımızı Gebze’de en iyi şekilde karşılamak ve ağırlamak için çalışmalarımız sürüyor.

Gebzelileri 29 Haziran’da ki parti binamızın açılışına davet ediyoruz”.

*Cengiz Akgün 

Son Güncelleme: 21.06.2021 15:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73