DEVALI Kadınlardan Çay Molası

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
10 Ağustos 2023 Perşembe 09:39
DEVALI Kadınlardan Çay Molası

DEVA Partisi Gebze Kadın Çalışmaları Başkanı Gülistan Karakaya ve yönetim kurulu üyelerinin aylık değerlendirme toplantısında DEVA’ lı kadınlar ve DEVA ’ya gönül veren kadınlar bir araya geldi.

BAŞKAN DEMİRTAŞ TEŞEKKÜR ETTİ

Kadın Çalışmaları toplantısında bir konuşma yapan DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Ahmet Demirtaş yaptığı konuşmada, “ Kadın Çalışmaları Başkanımız Gülistan Karakaya Başkanlığında DEVA’lı ve DEVA’ya gönül veren kadınların haftalık çalışmalarını değerlendirmek için verdikleri çay molasında sizinle burada olmaktan son derece mutlu olduk. DEVA’lı kadınların mücadelesi ve partimiz çatısı altında her gün artarak çoğalmasıyla bize güç veriyorsunuz geldiğiniz ve güç verdiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

YENİ ÜYELERE DEVA ÇAYI

Kadın Çalışmaları Başkanı Gülistan Karakaya, DEVA’lı Kadınlar ve partiye gönül veren yeni üyelerle DEVA İlçe başkanlığında haftalık çalışmalarını değerlendirdi. Başkan Karakaya, toplantıya katılan yeni üyelerin üye girişlerini gerçekleştirdi. Toplantı için partili kadınların evlerde yaptıkları ikramları alan hanımlarla bolca sohbet etti yapılacak çalışmaları birlikte programladı.

Anahtar Kelimeler:
DEVAGebzeKadınlar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73