Devamsızlık nedeniyle yönetim kurulu üyeliklerine son verildi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
04 Ağustos 2023 Cuma 09:53
Devamsızlık nedeniyle yönetim kurulu üyeliklerine son verildi

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı, Atahan Dönge ve Sinan Yıldız'ım devamsızlık nedeniyle yönetim kurulu üyeliklerine son verildiğini açıkladı.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı açıklamsı şöyle:

''14 Mayıs – 28 Mayıs seçimlerinin ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi Kocaeli’de de bazı teşkilatlarımızda yenilenme olmuştur. İl yönetimimize gelirsek, son toplantımızda kamuoyunun da bildiği gibi Başkanlık Divanımız yenilenmiş olup bunun yanı sıra tüzüğümüz gereği arka arkaya 3 toplantıya katılmayan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın da yönetim kurulu üyeliklerine son verilmiştir. Atahan Dönge ve Sinan Yıldız arkadaşlarımıza bu çerçevede teşekkür edilmiş ve salı günü gerçekleştirilen toplantıda yönetim kurulu üyelikleri düşürülmüştür. Bu noktada asla ve asla bir istifa söz konusu değildir. Saygılarımızla..''

Anahtar Kelimeler:
İyi PartiKocaeliTürkiye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73