Erdoğan: Kocaeli, bende sizinle gurur duyuyorum

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
12 Nisan 2023 Çarşamba 15:54
Erdoğan: Kocaeli, bende sizinle gurur duyuyorum

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı’na katılım sağlamak için 11 Nisan gecesi Kocaeli Kongre Merkezi’nde büyük bir kalabalıkla yola koyuldu. Ankara Spor Salonu’nda yerini alan AK Gençler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan övgüler aldı.

AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Programı 11 Nisan’da Ankara Spor Salonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan koordinesinde, AK Parti teşkilatlarının yoğun katılımı ile gerçekleşti. 11 Nisan gecesi programa katılım sağlamak amacıyla Kocaeli’den yola koyulan Kocaeli Gençlik Kolları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan övgüler aldı.

“SANDIKLARI PATLATIYOR MUYUZ?”

“Kocaeli seninle gurur duyuyor” tezahüratlarına sessiz kalmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kocaeli, bende sizlerle gurur duyuyorum. 14 Mayıs Kocaeli’de ne diyor? EvelAllah, Kocaeli’de sandıklar patlayacak mı?” diyerek gençlere seslendi.

“KOCAELİ ŞEHİR HASTANESİNİ DE AÇIYORUZ”

Programda Kocaeli Şehir Hastanesi’nden bahseden Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Biz ise işte bu hastanelerimiz ile de yetinmedik. Ankara’da Bilkent’i kurduk mu? Yetmez dedik ve hemen ikinci bir dev şehir hastanesini yine Ankara’mızda kurduk. Bütün bunlar halkımız ve insanımız için. Şimdi Kocaeli’nin Şehir Hastanesini de açıyoruz. Haberiniz var mı? İzmir’i de açıyoruz haberiniz var mı? Durmak yok yola devam” ifadelerini kullandı.

KOCAELİ HER ZAMAN Kİ YERİNDE

Büyük bir coşkuyla gerçekleşen programda Kocaeli Gençlik Kolları her zaman olduğu gibi tribünün sol yanında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tezahüratlarını eksik etmedi. Program boyunca tribünde teşkilatıyla tezahürat atan Gençlik Kolları İl Başkanı Çağatay Çağlayan, “Yine ve yeniden, Cumhurbaşkanımıza destek olmak için geldiğimiz Ankara’dan, Kocaeli’mize övgüler ile dönüyoruz. Cumhurbaşkanımız, açıklamış olduğu seçim beyannamesi ile gençlerimize vermiş olduğu desteği bir kez daha görüyoruz. 14 Mayıs günü son oy açılıncaya dek sandıklarımızın başında durarak tabiri caiz ise sandıkları patlatacağız. Sözümüz söz, doğru adam, doğru zaman, durmak yok yola devam” dedi.

Son Güncelleme: 12.04.2023 15:57
Anahtar Kelimeler:
KocaeliAk PartiErdoğan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73