Gelecek Partisi yeni ilçe başkanı atadı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
15 Haziran 2022 Çarşamba 20:02
Gelecek Partisi yeni ilçe başkanı atadı

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır yeni yapılanmaya ve ilçe başkanlıklarında da revizyona devam ediyor.Geçtiğimiz ay Çayırova ve Dilovası atamalarının ardından çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Başkan Çakır, Gölcük İlçe Başkanlığı’na yeni bir atama gerçekleştirdi.

Teşkilatların aktif çalışabilmesi için yapılan revizyonlar ile Gölcük İlçe Başkanlığına Ayşe Küpeli atandı. Küpeli,yetki belgesini Kocaeli İl Başkanlığı'nda İl Başkanı Serap Çakır'ın elinden aldı.İl Başkan Yardımcılarınında hazır bulunduğu yetki belgesi teslimi sonrasında bir açıklama yapan Başkan Küpeli, kendisine duyulan güven nedeniyle teşekkür ederek, “Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ve İl Başkanımız Sayın Serap Çakır başta olmak üzere süreçte emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ülkemiz de yaşanan sıkıntılardan kurtulmak adına bende birşeyler yapmak istedim.Aktif ve enerjik bir şekilde çalışarak Gölcük'te partimizi hak ettiği noktaya taşımak için ekip arkadaşlarımızla birlikte gecemizi gündüzümüze katacağız. ” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Gelecek PartisiGölcük
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73