Genel başkanımızın yanındayız

SP Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu Gebze’de konuştu, “Genel başkanımız ve genel merkezimizin yanındayız”

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
18 Haziran 2021 Cuma 11:51
Genel başkanımızın yanındayız

Saadet Partisi (SP) Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu Gebze’de düzenlediği basın toplantısında, Kocaeli İl Teşkilatı olarak Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun yanında olduklarını söyledi.

SP Gebze İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde gerçekleşen basın toplantısı Ellade Kafe’de gerçekleşti. Toplantıya İl Başkanı Zafer Mutlu, İlçe Başkanı Mustafa Türel ile il ve ilçe yöneticileri de katıldı.

SP Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, Gebze Belediyesinin kamyoncular garajı ile kent merkezinde ki kapalı otopark konusunda olumlu işler yaptığını belirterek, “Gebze Belediye Başkanının ağzı iyi iş yapıyor fakat ilçemizin daha yaşanabilir kent olması adına çok daha fazla çaba göstermesi gerekiyor.

SP Gebze İlçe Teşkilatı olarak Gebze’nin sorunlarını yakından izliyor ve çözümü noktasında ise ilgililere gerekli önerilerimizi iletiyoruz ”dedi.

GEÇİM İTTİFAKI ÇATISINA DAVET

SP Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, seçim değil geçim ittifakı öngördüklerini ve TBMM ile meclis dışı tüm partilere de Geçim İttifakı çatısı altında buluşmayı önerdiklerini ifade ederek, “Şuan seçim falan yok. Gelin birlikte geçim ittifakı ile ülkenin gerçek sorunlarına çözüm bulmak için bir araya gelelim. Gün çekişme günü değildir”dedi.

ÜLKE 20 YILDIR KÖTÜ YÖNETİLİYOR

İl Başkanı Mutlu, AKP iktidarının Milli Görüş gömleğini çıkardıktan sonra ABD ve batının taleplerine göre politikalar yürüttüğünü belirterek, “20 yıldır ülkeyi çok kötü şekilde yönetiyorlar. Ekonominin durumu ortada. Geçmediğimiz köprüye, yola, uçmadığımız hava limanına ülke insanı olarak para ödüyoruz. Kendilerine yakın işadamlarına kaynaklar aktarıyorlar. Benden olmayan asla yaşamasın diyorlar.

Yürütmenin emrine girmiş bir yargı var. Biz diyoruz ki bağımsız bir yargı bir ülke için olmazsa olmazdır.

Saadet Partisi olarak Cumhur ittifakı yani AKP ile çok ayrı düştüğümüz konular var. Biz hayatlarımızı bu davaya feda ettik. Fakat iktidar çıkıp kara propaganda yapıyor. Bizim 28 Şubatçılarla işbirliği yaptığımı söylüyorlar. Biz ideolojisi ne olursa olsun aynı ilkeler etrafında ülkemizin çıkarları adına herkesle yan yana geliriz. “

GENEL BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ

Zafer Mutlu, Oğuzhan Asiltürk’ün parti içinde ki çıkışıyla ilgili ise şunları söyledi:

“Oğuzhan bey kendi görüşlerini ifade etmiştir. Tabi bu isimler geçmişte bu davaya hizmet etmiş isimler. Ancak Oğuzhan Asiltürk ile ilgili ağır ifadeleri de uygun bulmuyoruz. Kocaeli Saadet Partisi olarak biz genel başkanımız ve genel merkezimizin yanındayız”.

SP olarak ülkede adaletin hakim olmasını istediklerini söyleyen İl Başkanı Zafer Mutlu, “Biz adalet, hizmet, liyakat hakim olsun, ülke kaynakları kuruşu kuruşuna doğru yerlere kullanılsın, yargıya asla müdahale edilmesin istiyoruz. Bu ülkenin gerçek gündemi mevcut iktidarın yanlış politikalarıdır”diye konuştu.

*Cengiz Akgün

Son Güncelleme: 18.06.2021 12:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73