Hepsini rezil etmezsem namerdim!

İYİ Parti lideri Meral Akşener, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın Dilovası’nda ki çiftliğinin bir bölümünün yıkılması hakkında konuştu,"Onun karşılaştığı bu sistemin sonuçları olarak bizzat kim nerede ne yapmışsa hepsinin takipçisi olmazsam, hepsini rezil etmezsem namerdim" dedi.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
23 Haziran 2021 Çarşamba 19:35
Hepsini rezil etmezsem namerdim!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın Dilovası’nda ki çiftliğinin bir bölümünün yıkılması hakkında konuştu,"Onun karşılaştığı bu sistemin sonuçları olarak bizzat kim nerede ne yapmışsa hepsinin takipçisi olmazsam, hepsini rezil etmezsem namerdim" dedi.

Partisinin grup toplantısında konuya değinen Akşener, "İki gündür Sayın Lütfü Türkkan'ın meşhur çiftliği üzerine gagalanıyoruz. Bir basın mensubu arkadaşımız soru sormak istedi. Sayın Türkkan'ın açıklamaları var ama onun karşılaştığı bu sistemin sonuçları olarak ben, kim nerede ne yapmışsa tespit edip rezil etmezsem namerdim. Yıkıldı mı, yıkıldı. Tamam." dedi.

ŞİMDİ YANDINIZ

Akşener, konuşmasında ayrıca şunları söyledi: "İletişim Başkanı'nın eviyle ilgili bir şey çıktı ağzımızı açmadık. Tarihi eser meselesinin nasıl yürüdüğünü biliyoruz. Üzerinde tepinebilirdik, tepinmedik. Şimdi yandınız. Madem ki devletten kiralanmış yerlere çökülmüş diye tabir ediliyor, şimdi ben takip edeceğim. Nasıl iyi takip ettiğimi görecekler."

Anahtar Kelimeler:
SelçocukOrgan Bağısı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73