İYİ Parti adayı Yüksel Ercan'a Çayırova'da ilgi yoğundu

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
25 Nisan 2023 Salı 12:30
İYİ Parti adayı Yüksel Ercan'a Çayırova'da ilgi yoğundu

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı Yüksel Ercan seçim çalışmalarını sahada dur durak bilmeden devam ettiriyor. Önceki gün Çayırova'da  esnaf ve vatandaşları ziyaret eden  Yüksel Ercan'a ilgi yoğun oldu. Ercan vatandaşların sorunlarını dinledi partisinin özüm önerilerini anlattı.

Yüksel Ercan Çayırova ziyaretinde İYİ Parti milletvekili adayşı Ali Paşa Naipoğlu,  İYİ Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Av. Burak Aytaş, Çayırova İlçe Başkanı İlhami Bayrak, ilçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. 

Sosyal medya sayfasından bir paylaşımda bulunan Yüksel Ercan şunları ifade etti:

"Çayırova ziyaretimizde esnaf ve vatandaşlarımızla biraraya geldik ve Genel başkanımız  sayın Meral Akşener’in selamını ilettik. Çayırova’da vatandaşlarımızdan gördüğümüz ilgi ve alaka bizi olağanüstü memnun etti".

Son Güncelleme: 25.04.2023 12:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73