İYİ Parti'de görev değişimi

Seda Yalçınkaya Moderen İYİ Parti Gebze İlçe Kadın Politikaları Başkanlığı görevini Ayla İlgün'e devretti.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
23 Ağustos 2021 Pazartesi 21:52
İYİ Parti'de görev değişimi

Seda Yalçınkaya Moderen İYİ Parti Gebze İlçe Kadın Politikaları Başkanlığı görevini Ayla İlgün'e devretti.

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü devir teslim töreni ile ilgili olarak sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda şunları ifade etti:

"İYİ Parti Gebze İlçe Kadın Politikaları Başkanlığı görevini işlerinin yoğunluğu nedeniyle Ayla Ilgün hanımefendiye devreden Seda Yalçınkaya Moderen başkanımıza görevi boyunca özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum.

Görevi devralan Ayla İlgün başkanıma çalışmalarında başarılar diliyorum."

Seda Yalçınkaya Modern ise partisi için  çalışmaya devam edeceğini ifade ederek:

"Kıymetli yol arkadaşlarım, bildiğiniz üzere yaklaşık iki yılı aşkın bir süredir Kadın Politikalarından sorumlu ilçe Başkan yardımcılığı görevini yürütmekteyim. Ancak iş yoğunluğum ve 2020 yılında aramıza katılan küçük oğlum sebebiyle bu görevi hakkıyla yürütemeyeceğimi düşünmem sebebiyle değerli başkanım Burak Uluköylü’nün de takdirleriyle görevimi Değerli büyüğüm Ayla İlgün’e devrediyorum. Her ne kadar görevimden ayrılıyor olsam da Partimiz için çalışmaya devam edeceğim. İhtiyaç duyulan her durumda elimden geldiğince partimin emrinde olacağım. Benden hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen başta İl Başkanım Sayın Şanbaz Yıldız ve ilçe Başkanım Sayın Burak Uluköylü olmak üzere Kadın Politikalarından sorumlu il Başkan yardımcımız Sayın Pelin Dönge ,Kadın Politikaları yönetimi ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma , ayrıca yönetimde olmayıp Partimize ve kadın politikaları ekibince dışarıdan destek sağlayan herkese teşekkür ediyorum .

Saygı ve sevgilerimle."dedi.

Son Güncelleme: 23.08.2021 22:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73