İYİ Partililer depremzedelerin acılarına ortak oldu

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, Gebze Darıca Çayırova Kahramanmaraşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Altuntaş’a taziye ziyaretinde bulundu. 

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
22 Şubat 2023 Çarşamba 12:03
İYİ Partililer depremzedelerin acılarına ortak oldu

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6’lık iki büyük deprem sonrası deprem bölgesinden Gebze’ye çok sayıda depremzede vatandaş geldi. Gebze’ye gelen depremzede vatandaşların son durumu ve depremde hayatı kaybeden vatandaşlar acısına ortak olmak adına İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, Gebze Darıca Çayırova Kahramanmaraşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Altuntaş’a taziye ziyaretinde bulundu. 

İLÇE YÖNETİCİLERİ EŞLİK ETTİ

Gebze Darıca Çayırova Kahramanmaraşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Altuntaş’ın sahibi olduğu Efsa Kebap isimli işyerinde gerçekleşen taziye ziyaretinde İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü’ne İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Umut Aydoğdu ve ilçe yöneticileri eşlik etti. Taziye ziyaretinde Gebze Darıca Çayırova Kahramanmaraşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Altuntaş, dernek kurucu başkanı Adem Oktay ve dernek yöneticisi Seyfi Küçük hazır bulundu. 

“ACILARINIZI PAYLAŞIYORUZ”

Ziyarette ilk olarak depremde hayatını kaybedenler için baş sağlığı dileyen İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, “Yaşamış olduğunuz bu felaket nedeniyle acılarınıza ortak olmak ve bu acılarını paylaşmak için bu akşam buraya geldik. Deprem yaşadığımız coğrafyanı bir gerçeği. Ancak deprem değil binaların yapıların öldürdüğü bir kez daha gördük. İyi Parti Gebze İlçe Başkanlığı olarak depremden etkilenerek Gebze’ye gelen depremzede vatandaşlarımıza elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Bir kez daha bu tür acıların yaşanmamasını diliyorum” dedi. 

“HEPİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN”

Gebze Darıca Çayırova Kahramanmaraşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Altuntaş da yaptığı konuşmada, “Ziyaret için İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü şahsında tüm İyi Partililerden Allah razı olsun. Bu akşam buraya gelerek acılarımıza ortak oldunuz. Allah sizlerden razı olsun. Depremden etkilenen hemşerilerimizi Gebze Öğretmenevi başta olmak üzere tahsis edilen yerlere yerleştirdik. Hem dernek olarak hem de şahsi olarak depremzede hemşerilerimize elimizden gelen her türlü desteği ve yardımı yapıyoruz” diye konuştu. Taziye ziyareti depremde hayatını kaybeden için edilen dualarla sona erdi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73